Kaart voor Thomas

Project details

Ik ontwierp een kaart voor Thomas, mijn motorrijinstructeur. Thomas is een onwijs enthousiaste man. Gedreven en met veel passie voor zijn werk. Hij is een van de mensen die kan zeggen dat hij van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt.

Ik kende Thomas voor hij mijn instructeur werd. Vaak mocht ik bij hem achterop als er weer eens een rit gereden werd. Ik wilde al graag mijn rijbewijs hebben maar dankzij Thomas wilde ik niet langer wachten. Dus, zodra de rijscholen weer open mochten, stond ik bij de rijschool.

Vaak zat kwamen er bedankkaarten binnen voor hem en zijn collega’s. Met trots hing hij deze dan aan de muur. Hij zei van mij ook een kaart te verwachten dus ben ik voor hem aan de slag gegaan.

Hij is de trotse eigenaar van zijn werkpaard, een Tracer 900 en zijn circuitmotor en CBR 600RR.

Als referentiefoto heb ik een van de foto’s gebruikt die ik heb gemaakt van zijn werk op het circuit. Vandaar ook het groene hesje over zijn motorpak.
De tekening laat een blauwe motor zien. Inmiddels is de motor niet meer blauw. Ook op het moment dat ik de kaart overhandigde, was zijn motor al wit.

Ik heb met veel plezier zitten tekenen en ben tevreden over het eindresultaat. Het blijft iets moois om twee verschillende hobby’s te combineren: tekenen en motoren.

KLANT-
CATEGORIEEigen werk
WEBSITEGeen website
error: Content is beschermd!