Portret Alma

Project details

Alma zag op een sociale media pagina een portret van mijn moeder. Zij wilde ook wel graag een portret. Een origineel en goed gelijkend werk wat serieus genoeg is om te kunnen gebruiken voor haar zakelijke contacten. Maar ook vrolijk genoeg dat het geen statische pasfoto lijkt.

Alma stuurde mij een aantal referentiefoto’s zodat ik een goede gelijking kon maken. Het was voor mij al even geleden dat ik Alma in levende lijve had gezien.

In dit werk heb ik gekozen voor kleuren die goed passen bij de huidskleur van Alma maar ook voor een kleur welke zij professioneel de juiste uitstraling vond hebben. Verder zijn er in haar kleding passende kleuren te zien die naar mijn mening veel zeggen over haar persoonlijkheid. Deze hoefde ik niet te verzinnen want dit zijn de kledingstukken die zij draagt op een van de referentiefoto’s.
Later heeft ze ook nog benoemd hoe blij ze was dat ik de ketting niet achterwege heb gelaten. Deze betekent veel voor haar en maakt in mijn opinie het beeld echt origineel en eigen.

Uiteindelijk is dit het eindresultaat geworden en heeft zij hier goede reacties op gekregen.
Het is altijd fijn om te horen dat klanten tevreden zijn.

KLANTAlma de Kok
CATEGORIEOpdrachten
WEBSITEProz.com
error: Content is beschermd!