Save The Date – Yoshi en Astrid

Project details

Yoshi en Astrid, twee vrienden van mij. Zij gaan binnenkort trouwen en ik kreeg de eer om de save the date kaarten te mogen maken. Uiteraard heb ik deze volledig naar hun wensen gemaakt.

Eerst mocht ik op gesprek komen bij Astrid in haar atelier. Ik kreeg hier informatie die ik braaf voor mezelf heb gehouden. De twee tortelduifjes wilden zelf natuurlijk deze informatie delen met iedereen die ze lief hebben; dit is geen informatie die iemand via mij zou moeten ontvangen.

In dit gesprek bespraken we de locatie, wat het ongeveer ging kosten en wanneer het af moest zijn. Ook kwam hier het lettertype ter sprake. Ik wist even niet wat ik moest zeggen toen Astrid mij vroeg mijn eigen handschrift te gebruiken. Op eens wordt het dan heel spannend om te schrijven!

Vervolgens ging ik thuis aan het werk en is er een ontwerp uitgekomen waar iedereen tevreden over was. Maar toen kwam het meest lastige van alles: de kleuren. Na lang puzzelen hebben we eindelijk het beste resultaat kunnen maken. Vervolgens is dit naar de drukker gegaan en kreeg ik na enige tijd mijn eigen werk in de brievenbus.

Ik wens jullie nog veel plezier met de voorbereidingen voor deze prachtige dag (welke ik voor de privacy onleesbaar heb gemaakt).

KLANTYoshi en Astrid
CATEGORIEOpdrachten
WEBSITEGeen website
error: Content is beschermd!